Termeni si conditii

Conditii pentru returnarea produselor: 

- sa ne instiintati prin email, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.

- sa folositi, pentru returnare, o companie de curierat rapid.

- produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura sau consum. 

- in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.

- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.


www.incaltamintewow.ro isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare. 
Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.

Costuri de returnare

Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre client.

Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre societatea noastra numai in conditiile in care produsul prezinta defecte de fabricatie.

Termenul de returnare a banilor este de 14 zile de la anularea comenzii, dar rambursarea poate intarzia in cazul in care nu am primit produsele inapoi sau nu sunt in stare conforma. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar, clientul trebuind sa specifice un cont bancar de transfer a banilor. In cazul in care produsul nu este conform (a suferit deteriorari din vina cumparatorului) contravaloarea produsului poate fi modificata, percepandu-se o taxa de deterioarare.

Garantia

Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

Articolul/produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei www.incaltamintewow.ro la adresa contact@incaltamintewow.ro, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.


Modalitati de asigurare a garantiei:
• reparare produsului
• inlocuirea produsului
• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

Recomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate:

1. Se interzice cu desavarsire spalarea produselor de incaltaminte in masina de spalat!

2. www.incaltamintewow.ro nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

3. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe. Nu se folosesc inalbitori.

4. Produsele umede se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

5. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.

7. In cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, www.incaltamintewow.ro nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica.

9. Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solventi duri.

10. Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele, deoarece se va deforma.

11. Nu pulverizati parfum pe produse.

 

Curatarea incaltamintei:


Pantofii cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Articole din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.